Return to site

Het 125 groene smoothies recepten boek.

Waarschijnlijk het beste 'Fitness' programma online

Groene smoothies?
Groene smoothies zijn drankjes die voor het grootste deel bestaan uit bladgroenten. Deze geven namelijk een groene kleur af. Smoothies zijn samengestelde drankjes van groenten, soms fruit en water. Je mixt alle ingrediënten in de blender en er ontstaat een heerlijk gladde smoothie. Groene smoothies zitten vol me vitaminen, mineralen en anti-oxidanten die het lichaam helpen sterker te worden.

Groene smoothies, zoveel voordelen voor jou en je lichaam:
  • Vet verliezen! - Voor veel mensen de nummer 1 reden om een dieet te beginnen. Met groene smoothies ga je structureel vet verliezen op een verantwoorde manier, zonder terugslag.
  • Minder hongerig. - Groene smoothies barsten van de gezonde voedingsstoffen. Je lichaam zal daarom minder vragen om eten en dit behoedt jou voor enorme 'vreetbuien'.
  • Meer energie, meer kracht. - De groene smoothies hebben een positief effect op het energiegehalte van jouw lichaam. Je kunt langer fysieke inspanningen volhouden en hebt er ook meer plezier in.
  • Betere weerstand. - De anti-oxidanten die volop aanwezig zijn in groene smoothies helpen het lichaam om de weerstand te verbeteren. Je zult daardoor minder vatbaar zijn voor ziektes en andere virussen.
  • Gezondere en stralende huid. - De vitaminen en mineralen uit groene smoothies hebben een verjongend effect op jouw huid. Je hoeft alleen maar groene smoothies te drinken en je gaat er jonger uit zien!
  • Betere spijsvertering - Groene smoothies zorgen voor een betere spijsvertering en een beter gecontroleerde stoelgang.
  • Genoeg groente en fruit. - Het Voedingscentrum adviseert iedereen 200 gram groente en fruit per dag te eten. Normaal gesproken lijkt dit een hele opgave, maar met het drinken van groene smoothies haal je dit makkelijk.
  • Betere voedselbalans. - Met het drinken van groene smoothies zul je minder behoefte hebben aan ongezonde snacks die vol zitten met koolhydraten. Je voedingspatroon zal daardoor beter in balans zijn.
  • Opgewekter door het leven. - Groene smoothies hebben een positief effect op jouw hormoonstelsel. Omdat de juiste hormonen meer aangemaakt zullen worden, ga je opgewekter door het leven. Niet alleen leuk voor jou, maar ook voor je naasten!
  • Betere nachtrust. - Slapen is belangrijk om overdag voldoende energie te hebben. Groene smoothies zorgen voor voldoende nachtrust waardoor jij weer fit op je werk verschijnt elke dag.

"Maar als het dan zo makkelijk is, waarom zit dan niet iedereen al aan de groene smoothies?"

Dat komt omdat we niet zo happig zijn op veranderingen. Mensen zijn van nature kuddedieren en we doen graag wat we anderen zien doen. Als we voortdurend bekende Nederlanders of vrienden een blikje energiedrank zien drinken om de energievoorraad aan te vullen, gaan we dit zelf ook doen. Het nadeel van deze energiedrankjes is dat je er niet echt door verbeterd. Voor korte tijd voel je je inderdaad fitter, maar wanneer het energiedrankje is uitgewerkt voel je je net zo futloos als daarvoor.

Naast het e-book: "Gezonde groene smoothie recepten, met 125 gezonde groene smoothie recepten" krijgt u ook een e-book met 21 gezonde (paleo recepten) en toegang tot de Fat Burning Workout (3 e-books inclusief online trainingsvideo's) Inclusief DVD met alle workouts!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly