Return to site

De afslank receptenbijbel

Afvallen kan ook leuk zijn!

Is het niet frustrerend?

Iedere keer dat je begint met een dieet of afslankmethode je eerst even afvalt en daarna weer aankomt... iets wat we ook wel het jojo-effect noemen. Of nog erger, je valt helemaal niet af!

Persoonlijk ken ik die problemen maar al te goed. Ik heb namelijk jarenlang geschommeld met mijn gewicht. Ik schakelde van het ene dieet naar het andere. Uiteindelijk geeft niets mij het gewenste resultaat.

Nu ik wel einelijk het lichaam van mijn dromen heb, net als mijn vrouw, snap ik wat ik toen allemaal verkeerd deed. Ik volgde diëten waar ik eigenlijk helemaal geen zin in had en die onmogelijk vol te houden waren. Het ongezonde voorbeeld dat ik gaf aan mijn kinderen vond ik ook niet fijn.

Mijn gedachtegang was voorheen altijd dat ik MOEST afvallen. Toen ik van een vriend een aantal recepten kreeg toegereikt, snapte ik eindelijk hoe makkelijk en leuk afvallen kan zijn. 

VOORGOED AFREKENEN MET OVERTOLLIG BUIKVET?

Wil jij ook het volgende zien als je in de spiegel kijkt:

  • Een strakke en platte buik...

  • Een gladde huid...

  • Een gezonde en energieke uitstraling...

  • Een gevoel van trots!

Dit is allemaal mogelijk en zonder dat het je veel geld, tijd of moeite kost. Het geheim is een leuk dieet dat ook nog eens makkelijk vol te houden is... en waarbij je je niet hoeft te ontzeggen van je favoriete voedsel...

Klinkt dit als muziek in de oren?

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly